Ed van Bennekom
Founder / Creative Director at The Family
Amsterdam, Netherlands
ЗаголовокRapper
Агентство
Кампания Commercial Rapper
Рекламодатель Centraal Beheer Achmea
Бренд Centraal Beheer
Дата первой трансляции/Публикации 2016 / 5
Бизнес сектор Страхование
философия Rapper Young D heeft met zijn gouden stem een platencontract in de wacht gesleept. Onze held is hotter than hot en zijn maatjes zijn maar wat trots op het succes van hun homie. Bij een vet platencontract hoort natuurlijk een vette auto. Die past helemaal bij zijn nieuwe sterrenstatus. Maar dan blijkt dat zelfs Young D niet altijd totally in control is. Tijd om Even Apeldoorn te (r)appen.
Deze 59e Even Apeldoorn Bellen commercial werd gefilmd in Los Angeles, in de wijk Echo Park. Deze plek lijkt op de veel door rappers bezongen wijk Compton, maar is een stuk veiliger. De rap die je hoort is gemaakt door de producer van hiphop-ster Kanye West. Courtney Richards (Young D) nam zelf de vocals van ‘Honk the horns’ voor zijn rekening. Op de set was er ook nog een typisch ‘Even Apeldoorn Bellen’ moment. In take 6 rolde de auto van Young D de heuvel af, maar raakte onbedoeld een geparkeerde auto.
Over Centraal Beheer:
Centraal Beheer biedt particuliere en zakelijke klanten persoonlijk contact, zekerheid en gemak. Wij zijn de verzekeraar achter de campagnes Even Apeldoorn Bellen.
Centraal Beheer is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid. 
Тип медиа Телевидение
Длина
Продакшн Студия
Арт-директор
Копирайтер
Стратег
Продюсер агентства
Продакшн Студия
Директор
Продюсер
Послепроизводственный этап
Послепроизводственный этап
Редактор
Звукорежиссер
Звуковой дизайн компании
Музыка
Коммерческий директор
Специалист по работе с заказчиками
Продюсер
Оператор-постановщик
Concept
Concept
Concept
Concept

Люди, связанные с этой работой

Вам также могут понравиться ...

Больше работы

СМОТРЕТЬ ВСЕ

В тренде

Создать профиль и стать членом Adforum

Начать